Bendrovės „Energijos skirstymo operatorius“ (ESO) vadovas ir valdybos pirmininkas Mindaugas Keizeris nuo rugpjūčio atsistatydina iš dabartinių pareigų. Jis nusprendė karjerą tęsti už „Ignitis grupės“ ribų.

Paskutinė M. Keizerio darbo diena ESO yra rugpjūčio 21 d.

„Esu dėkingas Mindaugui už jo indėlį į ESO veiklą. Jo vadovavimo laikotarpiu ESO pradėjo transformaciją į skaitmeninę, konkurenciją elektros rinkoje įgalinančią bendrovę. Linkiu visokeriopos sėkmės naujame karjeros etape“, – sako „Ignitis grupės“ vadovas Darius Maikštėnas.

„Esu dėkingas žmonėms ir komandoms, su kuriais teko dirbti per šį netrumpą laiką tiek ESO, tiek grupėje. Daug svarbių dalykų pavyko kartu nuveikti – kiekviena komanda įveikinėja ar įveikia savo viršukalnę. Nuo patikimo tinklo, patenkinto kliento, išmanių skaitiklių bei sprendimų iki liberalizacijos, sektoriaus transformacijos ir pan. – viską išvardinti labai sunku. Tai neišdildoma patirtis man – kaip įtraukus knygos skyrius, kuris baiginėjasi“, – teigia M. Keizeris.

M. Keizeris karjerą grupėje pradėjo 2012 metais, buvo „Lietuvos energijos“ (dabartinės „Ignitis grupės“) valdybos nariu, taip pat dirbo dukterinių bendrovių valdybose ir stebėtojų tarybose, o 2018 metais tapo ESO valdybos pirmininku ir vadovu.

ESO stebėtojų taryba artimiausiu metu priims sprendimą dėl laikinai einančio pareigas vadovo paskyrimo, apie tai informuosime atskiru pranešimu. Grupė artimiausiu metu taip pat planuoja skelbti naujo ESO vadovo atranką.

Vadovybės pasikeitimas ESO tikslams, strategijai ir veiklos tęstinumui įtakos neturės.

Šiuo metu ESO valdyboje taip pat dirba Tinklų vystymo tarnybos direktorius Ovidijus Martinonis, Paslaugų tarnybos direktorius Renaldas Radvila ir Tinklų eksploatavimo tarnybos direktorius Virgilijus Žukauskas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją