„Įmonė nėra dėžutė, lagaminas, su kuriuo tu atvažiavai. Ten esi įdarbinęs daug žmonių ir šiuo metu vyksta tos įmonės paieškos, kas įsigis tą įmonę ir ar uždarinėti, ar neuždarinėti. Yra įsiskolinimai bankams, ten daug procesų, bet visa tai valdo audito kompanija „Ernst & Young“ ir mano sūnus. Aš šiek tiek esu atitolęs, tai geriau būtų klausimą užduoti tiesiai jam“, – pirmadienį žurnalistams teigė V. Matijošaitis.

ELTA primena, kad potencialūs „Vičiūnai Group“ aktyvų Rusijoje pirkėjai išreiškė pageidavimą įsigyti visą grupės verslą Rusijoje, pabrėždami, kad fabrikas privalo būti funkcionuojantis: visu pajėgumu veikiančios gamybos linijos, išsaugotos darbuotojų bei specialistų darbo vietos, užtikrintas žaliavų tiekimas kelis mėnesius į priekį po verslo įsigijimo.

V. Matijošaitis, nepaisant visuomenės raginimų, nėra pateikęs konkretaus atsakymo, kada jo sukurtas verslas išeis iš Rusijos rinkos. Pasak jo, daroma viskas, kad jo sukurtas verslas Rusijoje būtų uždarytas kuo greičiau, tačiau, kada tiksliai, esą neįmanoma pasakyti. Meras pastaruoju metu kritikos susilaukė ne tik dėl „Vičiūnų grupės“.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją