Veiklą atnaujinusi bendrovė teiks ekspedijavimo paslaugas Ukrainoje bei padės klientams organizuoti krovinių gabenimą geležinkeliais per Ukrainos, Lenkijos ir Lietuvos teritorijas. Bendrovė ir toliau telks visą būtiną dėmesį į darbuotojų saugumą, todėl veikla bus vykdoma nuotoliniu būdu.

„Atnaujindami veiklą galime prisidėti prie dar efektyvesnių logistikos sprendimų ir toliau padėti Ukrainos klientams iš šalies išgabenti krovinius – pirmiausia grūdus, aliejų ir kukurūzus. Šiame procese ir toliau bendradarbiausime su „Ukrainos geležinkeliais“ ir kartu sieksime kuo sklandesnių Ukrainos ir Lenkijos sienos kirtimo bei krovinių perkrovimo Ukrainos pasienio stotyse procesų“, – teigia „LTG Cargo Ukraine“ vadovas Saulius Stasiūnas.

Nors dėl Rusijos karo Ukrainoje bendrovė „LTG Cargo Ukraine“ nuo kovo mėnesio buvo laikinai sustabdžiusi veiklą, sutrūkinėjus įprastoms ir regionui itin svarbioms logistikos grandinėms „LTG Cargo“ ir „LTG Cargo Polska“ visą šį laiką kryptingai dirbo siekdamos užtikrinti alternatyvius krovininių iš Ukrainos gabenimo maršrutus per Lenkiją.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją