R. Papinigis pastaruosius dvejus metus dirbo vykdančiuoju direktoriumi atliekų tvarkymo įmonėje „Ekonovus“, kiek anksčiau vadovavo bendrovės „Kesko Senukai Lithuania“ infrastruktūros, didmeninės prekybos, transporto padaliniams, bendrovės „Maxima LT“ transporto ir technikos skyriams. Vilniaus Gedimino technikos universitete („Vilnius Tech“) vadovas yra baigęs inžinerijos bakalauro ir magistro studijas.

„Ramūnas bendrovės vairą perima „Tetui“ ir visai „EPSO-G“ įmonių grupei reikšmingu metu – žengiant į naują veiklos etapą pradėjus įgyvendinti pernai patvirtintą grupės Strategiją 2030. Naujajam vadovui keliame tikslą kurti pažangesnę, lankstesnę ir skaitmenizuotą organizaciją, didinančią savo produktyvumą ir plečiančią veiklą į naujus verslo segmentus“, – teigė laikinoji „Teto“ valdybos pirmininkė Ieva Kuodė.

„EPSO-G“ įmonių grupei priklausantis „Tetas“ šiuo metu įgyvendina šalies energetinei nepriklausomybei svarbius sinchronizacijos su kontinentinės Europos tinklais projektų plėtros darbus. Bendrovė taip pat yra viena iš „EPSO-G“ pasitelktų rangovių statant Fizinį barjerą pasienyje su Baltarusija.

Liepą R. Papinigiui pradėjus vadovauti bendrovei, T. Urmanavičius tęs darbą „Teto“ valdyboje. Savo darbą joje jis buvo suspendavęs pradėjus eiti laikinojo įmonės vadovo pareigas.

„EPSO-G“ įmonių grupę sudaro valdymo bendrovė „EPSO-G“, penkios tiesiogiai patronuojamos įmonės „Amber Grid“, „Baltpool", „Energy cells", „Litgrid“ ir „Tetas" bei netiesiogiai kontroliuojama „GET Baltic". „EPSO-G“ vienintelio akcininko teises ir pareigas įgyvendina Lietuvos Respublikos energetikos ministerija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją