„Atsižvelgiant į artėjantį vasaros sezoną ir pirkėjų patogumą, keičiasi dalies parduotuvių, kuriose jaučiamas sezoniškumas, darbo laikas. Daugelis parduotuvių dirbs valanda ilgiau, o parduotuvė Palangoje – nuo 7 iki 24 val. Parduotuvės Klaipėdoje taip pat dirbs ilgiau – iki 23 val. Ilgesnis šių parduotuvių darbo laikas leis pirkėjams kuo patogiau planuoti ne tik savo poilsį pajūryje, bet ir pirkinius“, – teigė „Lidl Lietuva“ korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamento vadovas Valdas Lopeta.

Darbo laiko pokyčiai įsigalios trisdešimt šešiose „Lidl“ parduotuvėse. Vilniuje darbo laikas keisis trylikoje „Lidl“ parduotuvių, vienuolikoje iš jų – darbo laikas ilgės. Parduotuvės vasaros sezonu dirbs iki 23 val. Kaune darbo laiko pokyčiai įsigalios dešimtyje „Lidl“ parduotuvių – dalyje darbo laikas ilgės iki 23 val., o kai kuriose parduotuvėse keisis jų atidarymo laikas – darbą parduotuvės pradės nuo 8 val.

Atsižvelgiant į pirkėjų patogumą, iki 23 val. darbo laikas taip pat ilgės „Lidl“ parduotuvėse Druskininkuose, Kretingoje, Plungėje ir Utenoje.

„Lidl“ darbo laikas

Visą informaciją apie parduotuvių darbo laikus pirkėjai gali rasti oficialioje prekybos tinklo svetainėje.

Šiuo metu Lietuvoje iš viso veikia 63 prekybos tinklo parduotuvės 24-uose šalies miestuose – Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje, Vilkaviškyje, Druskininkuose ir Rokiškyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją