„Dėl pasaulinės pandemijos 2020 m. antrąjį pusmetį patyrėme ženklių nuostolių. Tai lėmė kelių didelių mūsų partnerių sprendimą sustabdyti užsakymus iš daugybės savo gamintojų, tarp jų patekome ir mes.

To pasekmė – 700 tūkst. mažiau pajamų nei 2019 m. Norėdami kompensuoti nuostolius adaptavome verslo modelį – pradėjome gaminti įvairias ligoninių lovas. Sudėtinga technologija lemia tai, kad šios veiklos pelningumas nėra toks aukštas ir neduoda greitos grąžos, todėl reikėjo papildomo likvidumo sustiprinimo“, – sako „LT Technologies“ atstovas Giedrius Nomeika.

Pasak VIVA generalinio direktoriaus Dainiaus Vilčinsko, 27-erius metus veikianti „LT Technologies“ kryptingai investuodama į naujų produktų vystymą ir išsaugojusi didžiąją dalį darbuotojų galės labiau užtikrintai planuotis finansinius srautus ir siekti užsibrėžtų verslo tikslų.

„Suteikę įmonei paskolą ne tik prisidėsime prie finansinių srautų subalansavimo, bet ir sustiprinsime jos konkurencingumą eksporto rinkose, įmonė turės daugiau galimybių investuoti į gamybos procesų modernizavimą ir skaitmeninimą“, – sakė D. Vilčinskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)