Kaip rašoma pranešime spaudai, naujoji „DriveWealth Lietuva“ dukterinė įmonė, įsikūrusi Vilniuje, kurs inovatyvius partnerystes būdus su tradiciniais finansinių paslaugų teikėjais, „DeFi“ įmonėmis ir startuoliais, padėsiančius paslaugų gavėjams visame pasaulyje geriau valdyti savo finansus.

„Daug Baltijos šalių ir Europos Sąjungos platformų ieško išmanesnių ir tvaresnių būdų pritraukti ir išlaikyti klientus, o tuo tarpu investuotojai siekia kurti geresnę finansinę ateitį. „DriveWealth Lietuva“ komanda yra puikiai pasirengusi pasiekti abu tikslus vienu metu“, – sako „DriveWealth“ generalinis direktorius Terry Angelos.

Informuojama, kad „DriveWealth“ glaudžiai bendradarbiauja su savo partneriais, kuriant individualizuotus ir lanksčius būdus naudoti API paremtą technologiją, mažmeniniams investuotojams suteikiančią prieigą prie JAV rinkų, inovatyvių akcijų palyginimo programų lojaliems klientams ir kitų sprendimų.

„DriveWealth“ API JAV akcijų įsigijimui bei robotų konsultacijoms (angl. robo-advisory) naudoja daugiau nei 100 pasaulinių fintech įmonių, „challenger“ bankų ir skaitmeninių pinigų institucijų. Tarp dabartinių bendrovės partnerių yra „Revolut“, „MoneyLion“, „Hemista“ ir kiti.

„Tai, kad „DriveWealth“, pasirinko Lietuvą kaip savo Europos bazę, nestebina nei vieno, sekančio brandžios fintech ekosistemos augimą Lietuvoje. Lietuva sėkmingai padeda fintech įmonėms plėsti savo veiklą ES. Tiesą sakant, Lietuvos 147 licencijuotos fintech įmonės sudaro didžiausią finansinių technologijų centrą visoje ES“, – sako Elijus Čivilis, „Investuok Lietuvoje“ generalinis direktorius.

„DriveWealth Lietuva“ atidarymas yra įmonės pasaulinės augimo strategijos dalis. Visai neseniai „DriveWealth“ pradėjo veiklą Afrikos (Kenija, Uganda), Europos (Gruzija) ir Azijos Ramiojo vandenyno (Pietų Korėja) rinkose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją