Šeštadienį, po 9 val., Savanorių prospekte, iš 60-mečio vyro banko sąskaitos, paspaudus neva iš banko atsiųstą SMS žinutę su nuoroda dėl apribotos jo banko sąskaitos, apgaule pasisavinti 3 987 eurai.

Tuo pat metu Taikos gatvėje, iš 41 metų vyro banko sąskaitos, paspaudus neva iš banko atsiųstą SMS žinutę su nuoroda dėl apribotos jo banko sąskaitos, apgaule pasisavinti 222 eurai.

Pirmadienį, apie 13 val. 59 min., Smolensko gatvėje, telefoniniai sukčiai, prisistatę banko darbuotojais iš 25 metų vyro banko sąskaitos apgaule išviliojo 470 eurų.

Tą pačią dieną, apie 17 val., Salaspilio gatvėje, iš 36 metų vyro banko sąskaitos apgaule pasisavinti 2 193 eurai.

Vakare, apie 21 val., Vilniaus rajone, Riešės seniūnijoje, iš 43 metų vyro banko sąskaitos, paspaudus neva iš banko atsiųstą SMS žinutę su nuoroda dėl apribotos jo banko sąskaitos, apgaule pasisavinti 3 334 eurai.

Apie 21 val. 50 min. Vilniuje, Ožkinių Sodų 3-ojoje gatvėje, iš 57 metų moters banko sąskaitos, paspaudus neva iš banko atsiųstą SMS žinutę su nuoroda, apgaule pasisavinti 488 eurai.

Antradienį gauti du pranešimai apie Vilniuje dėl sukčiavimų pinigus praradusius žmones.

Ryte, apie 8 val. 8 min., Pergalės gatvėje, iš 53 metų vyro banko sąskaitos, paspaudus neva iš banko atsiųstą SMS žinutę su nuoroda, apgaule pasisavinta 2 778 eurai.

Apie 13 val. Santariškių gatvėje, iš 54 metų moters banko sąskaitos, paspaudus neva iš banko atsiųstą SMS žinutę su nuoroda, apgaule pasisavinta 1 600 eurų.

Policija dėl visų sukčiavimų pradėjo ikiteisminius tyrimus.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją