Redakcijai siųstos nuotraukos, kaip buvo teigta, buvo padarytos maždaug prieš pusantros savaitės vienoje Kaliningrado maisto parduotuvių.

Jose matyti „Viktorija“ prekybos tinklo lentynoje esantys „Kėdainių konservų“ gaminiai: keleto rūšių sriubos, majonezai, agurkai bei burokėliai.

Vikonda grupės“ generalinis direktorius Mindaugas Snarskis redakcijai teigė, kad įmonė į šią rinką savo prekių neeksportuoja.

„Mes neeksportuojame prekių nei į Rusiją, nei į Baltarusiją ir apie tai nėra nė kalbos.

Vasario mėnesį visi pirkimai ir pardavimai visoje grupėje į Rusiją ir Baltarusiją sudarė mažiau nei 1 proc. Jei neklystu, tai buvo apie 0,6 proc.

Bendrai, tai mūsų gaminamų produktų galiojimas yra pakankamai ilgas, iki 4 metų, tai neatmesčiau, kad čia gali būti (nusipirkta-red.) per distributorius, iš didmenos.

Bet, manau, kad tai kažkada, dar praėjusiais metais vežta ir yra likučiai“, – sakė jis.

Vienoje gautų nuotraukų matomi barščiai „Ukrainski“, tačiau vadovas patikslino, kad tai nėra neseniai išleista nauja „Kėdainių konservų“ prekė, skirta palaikyti Ukrainą.

„Nauja etiketė yra nuspalvinta geltona ir mėlyna spalvomis“, – teigė jis.

Pasak jo, visas uždarbis nuo naujosios prekės skiriamas organizacijai „Blue yellow“.

„Kėdainių konservai“ priklauso „Vikonda“ įmonių grupei.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją