Informuojama, kad didžiąją dalį asortimento sudaro baldai, įvairi buitinė technika ir dviračiai.

„Pažeistas prekes, kurių kainos yra nuo 20 procentų mažesnės, siūlome apžiūrėti ir įvertinti gyvai. Išparduotuvės produktams taikomų kainų lygis priklauso nuo defektų pobūdžio: ar pažeista pati prekė, ar tik jos pakuotė“, – sako „Pigu.lt“ pardavimų vadovė Kristina Liškauskaitė.

Vilniuje įkurtą išparduotuvę pasiekia pažeistos prekės iš visų „PHH Group“ valdomų e. prekybos centrų ir e. parduotuvių Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje ir Suomijoje.

„Prekių su nedideliais defektais ir pažeistomis pakuotėmis siūlome ir internete, tačiau pasirinkimas naujojoje fizinėje išparduotuvėje – žymiai platesnis“, – teigia K. Liškauskaite.

Idėją atidaryti tokią parduotuvę pasufleravo patys pirkėjai. „Nuolat sulaukdavome klientų klausimų ar prekiaujame pigesnėmis prekėmis su defektais. Taip pat vadovavomės savo užsienio partnerių praktika, o ir patys esame už sąmoningą vartojimą, aplinkos tausojimą ir, žinoma, už mažesnes kainas“, – sako K. Liškauskaitė.

Išparduotuvė duris Vilniuje atvėrė tuo pačiu adresu, kuriuo veikia „Pigu.lt“ fizinė parduotuvė ir sandėlis – Laisvės pr. 75.

Didžiausią Baltijos šalyse parduotuvę su daugiau kaip 10 tūkst. pavadinimų prekių „Pigu.lt“ čia atidarė 2021-ųjų vasaros pabaigoje. Kompanija į prekybinį plotą ir į šalia įkurtą 3,5 tūkst. kv. metrų ploto sandėlį investavo daugiau nei 2 mln. eurų.

„Pigu.lt“ priklauso didžiausiai Baltijos šalyse e. prekybos bendrovei „PHH Group“. Ji buvo suformuota „Pigu.lt“ susijungus su Suomijos prekybos milžine „Hobby Hall“. „PHH Group“ valdo e. parduotuves ir prekybos platformas Suomijoje, Estijoje, Latvijoje ir Lietuvoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją