Kaip praneša „Vilniaus vandenys“, išrinktas naujasis „Vilniaus vandenų“ generalinis direktorius S. Savickas bendrovėje „Vilniaus vandenys“ dirba pastaruosius penkerius metus, iki šiol jis ėjo Klientų aptarnavimo tarnybos direktoriaus pareigas.

Naujai išrinktas bendrovės generalinis direktorius S. Savickas turi sukaupęs daugiau nei 15 metų vadovaujamo darbo patirtį. Didžiąją dalį savo karjeros jis praleido įmonėse „Lietuva Statoil“ (dabar „Circle K“) bei „TEO LT“ (dabar „Telia“). Bendrovėje „Vilniaus vandenys“ darbą pradėjo prieš 5 metus, dirbo Paslaugų valdymo departamento direktoriaus ir Klientų aptarnavimo tarnybos vadovo pareigose.

„Generalinio direktoriaus pozicija man yra ne tik naujas profesinis iššūkis, bet ir darbo įvertinimas. Tikiu, jog įgyta patirtis svariai prisidės prie sklandaus ir efektyvaus įmonės veiklos tęstinumo ir vystymosi, finansinių, klientų pasitenkinimo ir darbuotojų įsitraukimo rezultatų gerinimo. Kartu su naujomis pareigomis sieksiu, jog bendrovė pateisintų akcininko, klientų, visuomenės lūkesčius, užtikrintų tik aukščiausius skaidrumo, klientų aptarnavimo, socialinės atsakomybės standartus, būtų sektinu pavyzdžiu kitoms tiek viešajame, tiek privačiame sektoriuje dirbančioms įmonėms“, – sako naujasis bendrovės „Vilniaus vandenys“ generalinis direktorius.

S. Savickas Vilniaus Gedimino technikos universitete yra įgijęs vadybos magistro laipsnį. Jis bendrovėje „Vilniaus vandenys“ pakeitė praėjusių metų pabaigoje iš bendrovės vadovo pareigų pasitraukti nusprendusį Marių Švaikauską.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją