Ši parduotuvė bus 20-oji tinklo parduotuvė sostinėje ir 62-oji „Lidl“ parduotuvė šalyje. Naujoji parduotuvė išsiskirs ne tik netradiciniu dizainu, bet ir aplinkai draugiškais sprendimais.

Naujosios parduotuvės prekybos salės plotas sieks kiek daugiau nei 1300 kv. metrų, parduotuvėje viso veiks 11 kasų – 5 iš jų bus standartinės, pirkėjų patogumui taip pat bus įdiegtos ir 6 savitarnos kasos.

Atidaromos parduotuvės personalą sudarys apie 30 darbuotojų. Šiuo metu „Lidl Lietuva“ yra žinoma kaip aukščiausias vidutines algas tarp didžiųjų šalies prekybos tinklų mokanti įmonė, kurios vidutinis visų darbuotojų atlyginimas, „Rekvizitai.lt“ 2022 m. kovo mėnesio duomenimis siekė 1842,71 eurą neatskaičius mokesčių.

Naujoji „Lidl“ parduotuvė duris ne tik atvers išskirtinėje lokacijoje, tačiau ir pati išsiskirs netradiciniais dizaino sprendimais. Nemenčinės pl., Valakampiuose atidaromos parduotuvės dizainas bus pritaikytas prie aplinkos reljefo ir aplink esančio žalumos. Prie naujosios „Lidl“ parduotuvės taip pat veiks elektromobilių bei elektrinių dviračių įkrovimo stotelės, o ant parduotuvės stogo sumontuota saulės elektrinė, kuri generuos žaliąją energiją.

Naujosios parduotuvės fasadas bus ne tik pritaikytas prie aplinkos reljefo, bet ir estetinė fasadų išraiška formuojama individualiai, siekiant harmoningo santykio su aplinka. „Lidl“ taip pat įrengė barjerą, kuris leis sumažinti triukšmo lygį, kylantį nuo Nemenčinės plento, o pats parduotuvės pastatas greta gyvenantiems neužstos saulės šviesos. Be to, „Lidl“ įrengė ir inovatyvią prekių pristatymo rampą. Parduotuvėje įrengta uždaro tipo prekių pristatymo rampa, kuri slopins garsą ir nesukels papildomo triukšmo netoliese gyvenantiems.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją