Didžioji dalis numatomų investicijų bus skirtos bandomųjų automobilių parkui įsigyti. Įmonė siekia, kad pirkėjai, pirmą kartą keičiantys tradicinį automobilį į elektrinį, galėtų vienoje vietoje išbandyti skirtingų gamintojų modelius, suprasti esminius elektromobilių privalumus bei įsigyti įkrovimo stoteles ir kitą reikalingą įrangą.

„Deals On Wheels“ įkūrėjas ir vadovas Laurynas Boguševičius teigia, kad šiuo metu dėl tiekimo grandinių sutrikimų daugelis gamintų vėluoja pristatyti automobilius, todėl „Deals On Wheels“ verslo modelis įgauna pranašumą.

„Sukauptą patirtį norime pritaikyti mums artimose rinkose – Latvijoje ir Estijoje. Plėtra vyksta sistemingai ir planuotai, tikimės netrukus pristatyti ir daugiau naujienų“, – sako L. Boguševičius.

Prieš beveik dvejus metus veiklą pradėjęs startuolis „Deals On Wheels“ prekiauja naujais ir naudotais automobiliais, atidarė pirmąjį Lietuvoje specializuotą elektromobilių saloną.

Praėjusiais metais įmonė 30 kartų padidino apyvartą – iki daugiau nei 16 mln. eurų ir fiksavo pirmąjį pelną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)