Heathrow į Gatwicko oro uostą strateginiame mieste LAL pakeitė tikėdamasi geresnės plėtros, nes jis aviakompanijai suteikia galimybę didinti skrydžių į Londoną dažnį.

Į Didžiosios Britanijos sostinę bendrovės laineriai skraidys 7 kartus į savaitę, neseniai atnaujintame Gatwicko oro uosto Šiaurės terminale "Lietuvos avialinijų keleivius aptarnaus "British Airways" antžeminių paslaugų įmonė.

Į kitą strateginę reikšmę turintį miestą - Amsterdamą - naujojo sezono metu bus skraidoma jau ne 7 kartus į savaitę, o 10. Skrydžių dažnumas bus atstatytas iki to lygio, kuris buvo prieš pernykščius teroro aktus rugsėjo 11 dieną JAV. Vietoje 5 skrydžių, į Stokholmą LAL siūlys skristi 6 kartus per savaitę.

Nuo birželio 1 dienos įsigalios sutartis su praėjusiais metais labai sėkmingai Lietuvos oro rinkoje pasirodžiusia Čekijos bendrove "Chech Airlines", taip pat bus skraidoma į Ukrainą, Vokietiją, Prancūziją ir kitas šalis.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją