Abi bendrovės dėl to pasirašė ketinimų protokolą. „Novaturas“ planuoja įvykdyti įsipareigojimus keliautojams iš Lietuvos bei Estijos, kurie yra užsisakę organizatoriaus „Kidy Tour“ keliones šių metų gegužės – spalio mėnesiais, per „Nasdaq“ Vilniaus biržą pranešė „Novaturas“.

„Kidy Tour“ savo klientų suplanuotas vasaros atostogas nori patikėti įgyvendinti mūsų įmonių grupei, susitarimo atveju padarysime viską, kad visi keliautojai, kurių šiai dienai yra apie 5 tūkstančius, atostogų išvyktų sklandžiai kaip ir planavo įsigydami keliones“, – pranešime sakė „Novaturo“ grupės vadovas Vitalijus Rakovskis.

Anot pranešimo, abi šalys sieks užtikrinti sklandų įsipareigojimų perdavimą, todėl nei kelionių agentūroms, nei „Kidy Tour“ klientams nereikia imtis jokių papildomų veiksmų.

Žiniasklaida skelbė, kad „Kidy Tour“ klientai, internete įsigiję keliones į Turkiją iš šio organizatoriaus gavo žinutes, jog jų planuoti skrydžiai neįvyks. Įmonės akcininkė „Avia Solutions Group“ sakė, kad situaciją sujaukė Ukrainoje kilęs karas – dėl nestabilios situacijos keliautojai linkę atidėti keliones, taip pat gerokai pabrango degalai. Įmonė teigia, kad keliones brangina daugelis organizatorių.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją