Kaip informuojama, planuojama, kad „Wolt Market Naujamiestis“ sostinės gyventojams pasiūlys daugiau nei 2000 maisto produktų ir kitų prekių pasirinkimą. Asortimentas bus keičiamas pagal klientų pageidavimus.

„Wolt Market“ parduotuvė bus pasiekiama per „Wolt“ mobiliąją programėlę ir „Wolt“ internetinę svetainę, o pačios parduotuvės veiklos principas niekuo nesiskirs nuo dabar teikiamų „Wolt“ paslaugų – surinkus prekių krepšelį jį galima pasirinkti pristatyti į namus ar atsiimti savarankiškai. Bus suteikiama galimybė nustatyti pageidaujamą pristatymo laiką penkių minučių tikslumu.

Visus „Wolt Market“ pateiktus užsakymus pristatys maisto prekių gabenimui reikalingą įrangą turintys „Wolt“ kurjeriai. Jie, planuojama, maisto prekes galės pristatyti į Naujamiestį, Senamiestį, Užupį, Markučius, Naujininkus, Vilkpėdę, Žvėryną, Saltoniškes, Šnipiškes ir Kirtimus.

Kaip akcentuoja „Wolt“ vadovė Baltijos šalims Liis Ristal, šie pokyčiai padės išplėsti partnerių tinklą.

„Nuolat ieškome galimybių savo klientams suteikti daugiau patogumo, o vienas iš būtinų žingsnių keliaujant pirmyn – platus parduotuvių pasirinkimas. „Wolt Market“ papildo mūsų kokybiškų partnerių ratą ir motyvuoja stiprinti bei plėsti bendradarbiavimą su tokiais mažmenininkais kaip „Rimi“, „Aibė“, „Ekomarket“ ir „LIVIN“ bei daugeliu kitų“, – teigia „Wolt“ vadovė Baltijos šalims.

Pirmoji „Wolt Market“ parduotuvė atidaryta dar 2020 metų pavasarį Suomijos sostinėje Helsinkyje. Šiuo metu šis parduotuvių formatas veikia 13-oje skirtingų valstybių, iš viso atidaryta daugiau nei 50 „Wolt Market“ parduotuvių. Apie tolesnę plėtrą jau galvojama ir Lietuvoje.

„Siekiame, kad patogiai ir paprastai apsipirkti tokio tipo maisto prekių parduotuvėse galėtų kuo daugiau žmonių, todėl galvojame ir įvertiname naujus plėtros variantus. Tikimės, kad jau artimiausiu metu Lietuvos žmonėms galėsime pranešti ir daugiau gerų naujienų“, – pabrėžia „Wolt“ atstovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją