Dieną prieš Velykas, balandžio 16-ąją, visos „Lidl“ parduotuvės dirbs įprastu grafiku. Balandžio 18-ąją, antrąją Velykų dieną, visos „Lidl“ parduotuvės darbą pradės nuo 8 val. ir dirbs įprastu darbo laiku.

„Nedirbti per didžiąsias metų šventes jau tapo tradicija, kurią tęsiame ir toliau. Apie darbo laiką per Velykas skelbiame iš anksto, kad pirkėjai galėtų planuoti savo pirkinius. Parduotuves jau pasiekė ir velykinis asortimentas, kuris palaipsniui bus pildomas iki pat švenčių.

Tikime, kad tai pirkėjams padės lengviau susiplanuoti šventinius pirkinius ir viską įsigyti nepatiriant finansinės įtampos“, – teigė „Lidl Lietuva“ korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamento vadovas Valdas Lopeta.

„Lidl Lietuva“ šiuo metu dirba daugiau nei 2,5 tūkst. darbuotojų. Lietuvoje iš viso veikia 60 „Lidl“ prekybos tinklo parduotuvių 24-uose šalies miestuose – Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje, Vilkaviškyje, Druskininkuose bei Rokiškyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)