„Tikime aviacijos sektoriaus perspektyvomis ir augančiu poreikiu tokioms specializuotoms inžinerinėms paslaugoms, kurias teikia bendrovė „J&C Aero“. Padėdami šiai bendrovei įgyvendinti jos plėtros planus kartu prisidedame ir prie Lietuvos vardo įtvirtinimo tarptautiniame aviacijos žemėlapyje“, – sako „Swedbank“ Lietuvoje Verslo klientų departamento direktorius Mindaugas Steikūnas.

„Pastaruosius dvejus metus su iššūkiais ir neapibrėžtumu susidūręs pasaulinis aviacijos sektorius sparčiai atsigauna, o „J&C Aero“ pandemijos laikotarpį išnaudojo rinkos poreikių analizei ir teikiamų paslaugų spektro plėtrai bei gamybos procesų automatizavimui, todėl dabar investuojame į gamybinių ir aptarnavimo pajėgumų augimą. Didėjant teikiamų paslaugų įvairovei sparčiai auga ir pati bendrovė – per pastaruosius metus padvigubėjo darbuotojų skaičius, įsigyjame vis daugiau modernios gamybinės įrangos, ir tai paspartino sprendimą investuoti į naujų gamybos, sandėliavimo ir biuro patalpų statybas. Visokeriopa plėtra padeda mums išnaudoti atsiveriančias palankias galimybes, plėsti bendradarbiavimą su didžiaisiais aviacijos sektoriaus žaidėjais ir dar labiau sustiprinti savo pozicijas pasaulinėje rinkoje“, − sako „J&C Aero“ direktorius Laurynas Skukauskas.

„J&C Aero“ yra Europos Aviacijos saugumo agentūros patvirtinta organizacija, teikianti inžinerijos, projektavimo, gamybos ir techninės priežiūros paslaugas orlaivių savininkams, operatoriams ar nuomos bendrovėms visame pasaulyje.

Tarp įmonės klientų – stambūs aviacijos sektoriaus žaidėjai: LOT, „Lufthansa“, „Wizz Air“, „Pegasus Airlines“, „Aviation Capital Group“, „Avolon“, „AerCap“ ir daugelis kitų.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją