Kaip informuojama, naujos aviacijos įmonių grupės „Getjet Aviation holdings“ vadovo pareigas nuo kovo 14 d. pradeda eiti Darius Viltrakis, „GetJet Airlines” vadovaujantis nuo 2016 m.

„Plečiamės Baltijos šalyse – čia ne tik turime sukaupę didžiausią patirtį, bet ir matome regiono potencialą užsakomųjų skrydžių paslaugoms. Dabartiniame kontekste matome, kad įkurta grupė sutelks įmones bei sustiprins mūsų poziciją sparčiai kintančioje rinkoje. Susitelkę į įmonių grupę, galėsime ne tik pasiūlyti naujas paslaugas bei lankstesnius sprendimus klientams, bet ir lanksčiau reaguoti į netikėtus rinkos pokyčius, siekti aukštesnių rezultatų”, – teigia Darius Viltrakis.

Darius Viltrakis

Informuojama, kad įmonė sparčiai vejasi prieš pandemiją pasiektus rezultatus ir siekia susigrąžinti lyderės poziciją bei teigia, kad vienas iš skaudžiausių praradimų – žmogiškieji ištekliai – beveik atstatyti: administracijos darbuotojų skaičius grįžta į priešpandeminį laikotarpį.

Anot oro bendrovės atstovų, plėtra atnešė pokyčius ir vidinėje struktūroje, kur didinamas vadovų skaičius, siekiant efektyvinti procesus, prioritetas skiriamas darbuotojų susigrąžinimui bei naujų talentų pritraukimui, naujų skrydžio įgulos narių paieškai. Įmonė taip pat ieško galimybių prisidėti prie ukrainiečių, pabėgusių nuo karo savo šalyje, įdarbinimo.

„GetJet Airlines” Lietuvoje direktoriaus pareigas D. Viltrakis perduoda Rūtai Kulvinskaitei, kuri vadovavo „Airhub Training“ aviacijos mokymų centrui, ruošiančiam pilotus ir skrydžių įgulas, o ilgametę vadovavimo patirtį sukaupė automobilių nuomos versle.

Rūta Kulvinskaitė

„Tikiuosi savo patirtį ir žinias pritaikyti įgyvendinant ambicingus „GetJet Airlines” tikslus. Jaučiu atsakomybę priimant man patikėtas naujas pareigas šiuo iššūkiais paženklintu laikotarpiu. Tikiu, kad tokiais neramiais laikais man pavyks įnešti šviežią požiūrį, siekiant naujų verslo galimybių bei išsaugant įmonės vertybes ir patirtį“, – teigia Rūta Kulvinskaitė.

„GetJet Airlines“ – Lietuvos verslininkams priklausanti oro linijų bendrovė, nuo 2016 m. teikianti užsakomųjų skrydžių bei orlaivių ir įgulų nuomos paslaugas visame pasaulyje. „GetJet Airlines“ orlaivių parke Airbus A320 ir A319 orlaiviai, kuriais vykdomi skrydžiai į daugiau nei 170 oro uostų daugiau nei 50 šalių bei aptarnaujami tokie klientai kaip „Wizz Air“, „Tez Tour“, „LOT“, „Finnair“, „Spice Jet“ ir kitus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją