Kaip rašo SkyNews, vis dėlto įmonė teigia ir toliau mokės atlyginimą 62 tūkst. savo darbuotojų Rusijoje.

Chrisas Kempckinskis, generalinis vadovas, komentavo: „Mūsų vertybės neleidžia ignoruoti nereikalingų žmonių kančių Ukrainoje“.

Pasaulinis kavinių tinklas „Starbucks“ antradienį taip pat pranešė, kad stabdo bet kokią savo veiklą Rusijoje. Šis sprendimas galios ir bendrovės produktų importui Rusijoje, ir pagal franšizę dirbančioms kavinėms.

Bendrovė pranešė, kad Kuveite registruota „Alshaya Gruop“, kuri vykdo daugiau nei 100 „Starbucks“ kavinių veiklą Rusijoje, toliau rems beveik 2 tūkst. asmenų Rusijoje, kurių gyvenimas priklauso nuo „Starbucks“, praneša Reuters.

Antradienį gėrimų gamintojas „Coca-Cola“ taip pat pranešė, kad laikinai stabdo savo verslą Rusijoje.

„Mūsų širdys yra kartu su žmonėmis, kurie susiduria su sunkiai suvokiamomis pasekmėmis tragiškų įvykių Ukrainoje“, – savo pranešime skelbia bendrovė.

Taip pat gėrimų gamintojas teigė, kad toliau stebės ir vertins situaciją.

„PepsiCo inc.“, pasaulinis maisto produktų, užkandžių ir gėrimų gamintojas, jungiasi prie kitų didžiųjų pasaulio kompanijų ir stabdo pardavimus Rusijoje, rašo „Guardian“.

Skelbiama, kad korporacija laikinai stabdo visas savo investicijas, reklamą Rusijoje. Taip pat pristabdys ir veiklą Ukrainoje, kad leistų savo partneriams užsitikrinti saugumą, kol Rusija agresyviai puola Ukrainą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją