„Esame sukrėsti. Matydami toliau sunkėjančią situaciją nusprendėme nelikti nuošalyje, – sako „Entafarma“ vadovas Tauras Endriukaitis. – Prisidedame prie aktyvių verslų iniciatyvos priešintis, kuo galime – ekonominėmis priemonėms ir vakarietiškų vertybių puoselėjimu.

Todėl atsisakome rusiškos bei baltarusiškos kilmės bei šiose šalyse įsikūrusių kompanijų platinamų produktų ir stengsimės juos pakeisti būtent ukrainietiška produkcija“.

Viena didžiausių Baltijos šalyse farmacijos kompanija „Entafarma“ Lietuvoje nuo 1993 metų plėtoja didmeninę prekybą, valdo prekės ženklą „MANO vaistinė“ ir tuo pačiu pavadinimu veikiančią internetinę vaistinę.

„MANO vaistinės“ komanda šiuo metu aktyviai peržiūri asortimentą ir keičia rusiškas bei baltarusiškas prekes kitomis ar tiesiog jų atsisako.

Internetinės „MANO vaistinės“ komercijos vadovas Tautvydas Endriukaitis sako, kad „nors rusiškų prekių neturėjome daug, tačiau ne visoms greitai galime surasti analogų. Tarkime, itin populiarus preparatas „Validol“ gaminamas tiek Rusijoje, tiek ir Ukrainoje, tad klientai, bent kol kas čia pokyčio nepajus. Tikimės kuo greičiau pakeisti ir kitus rusiškos kilmės produktus.“

Siekiama ne tik patenkinti klientų poreikius, bet ir paremti ukrainietiškus verslus, kuriems dabar turi būti skiriamas ypatingas dėmesys ir parama.

„Kiekvienas galime kažkuo prisidėti. Šiandien vis daugiau žmonių ieško būtent ukrainietiškų prekių ir taip prisideda prie pagalbos karo niokojamai šaliai. Reaguodami nutarėme mūsų turimas ukrainietiškas prekes pažymėti specialiu ženklu „Sukurta Ukrainoje“, – sako elektroninės komercijos plėtros vadovas Andrius Chranovskis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Dalintis
Nuomonės