„Kaip ir visas pasaulis, mes su siaubu stebime karą Ukrainoje ir griežčiausiai smerkiame invaziją. Toks nežmoniškas ir nepateisinamas poelgis yra demokratijos ir žmonijos puolimas. Jo pasekmes jaučiame mes visi. Ekonominės sankcijos Rusijai yra svarbus mechanizmas siekiant atkurti taiką. Atsižvelgdami į sankcijas, mes sustabdėme savo verslą Rusijoje“, – praneša SAP bendrovės vadovas Christianas Kleinas.

Pasak bendrovės vadovo, įmonė skiria milijoną eurų humanitarinei pagalbai Ukrainai ir suteikia savo sprendimus Raudonajam Kryžiui, Jungtinių Tautų pabėgėlių agentūrai (UNHCR) ir kitoms organizacijoms.

SAP programinės įrangos sprendimai gali padėti pagalbą teikiančioms organizacijoms bei institucijoms registruoti pabėgėlius, koordinuoti savanorių veiklą bei kitus išteklius. Kai kuriose Europos šalyse SAP humanitarinės pagalbos reikmėms taip pat suteikia savo turimas patalpas, kurios gali būti pritaikytos sandėliavimui ir karo pabėgėlių apgyvendinimui.

Bendrovė remia visus savo darbuotojus Ukrainoje suteikdama finansinę ir logistinę pagalbą norintiems išvykti iš šalies.

SAP yra verslo taikomųjų programų rinkos lyderė, padedanti veikti įvairaus dydžio bendrovėms skirtingose verslo šakose: 87 proc. visos pasaulinės prekybos vykdo SAP klientai.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Dalintis
Nuomonės