Prie įmonės prisijungus naujiems darbuotojams, „Omniva LT“ darbo užmokesčio fondas padidėjo 31 proc. ir pernai siekė 8,6 mln. eurų. Bendrovė išlieka ir tarp daugiausiai mokesčių į valstybės biudžetą sumokančių Lietuvoje veikiančių įmonių. Jos sumokėti mokesčiai, lyginant su 2020 m., augo penktadaliu ir sudarė 3,5 mln. eurų.

„Pastarieji metai mums – labai reikšmingi, nes toliau ženkliai augame. Nors globaliu mastu 2021-ieji – vis dar iššūkių bei išbandymų metai, mes sėkmingai plėtėme savo komandą, paštomatų tinklą, atnaujinome automobilių parką, pristatėme naujas paslaugas ir sprendimus rinkai, didinome apyvartą bei pelną. Pokyčių tempas yra labai greitas – e. komercija vystosi, auga milžinišku greičiu, tačiau mūsų komanda drąsiai žengia kartu“, – sako „Omniva LT“ vadovas Simonas Bielskis.

S. Bielskio teigimu, sėkmingus rezultatus demonstravo ne tik Lietuvoje veikianti bendrovė, bet ir visa grupė. 2021 m. „Omniva“ grupės bendrosios veiklos pajamos, palyginti su ankstesniais metais, padidėjo 10 proc., iki 148,7 mln. eurų. 2021 m. veiklos pelnas padidėjo 68 proc. – iki 16 mln. eurų.

„Mūsų rinka kasmet auga 10-20 proc., tad panašiais tempais auginame ir savo komandas. Neseniai patvirtinome naują 2022-2026 metų strategiją, atnaujiname savo prekės ženklą ir, vadovaudamiesi mūsų vertybėmis, svarstome, kaip galime būti dar naudingesni klientams. Šiemet keliame sau tikslą tapti pirmu pasirinkimu Baltijos šalyse, taip pat norime būti dar geresnis darbdavys savo esamiems bei potencialiems darbuotojams, stiprinti grąžinimų ir tarptautinių siuntų paslaugas. Tiek mūsų klientai, tiek jų poreikiai auga kartu su visa rinka, tad laiku įvesti naujoves, prisitaikyti prie pokyčių, pasiūlyti sprendimų yra tai, ką labai mėgstame“, – apibendrina S. Bielskis.

Įmonė „Omniva LT“ valdo didžiausią paštomatų tinklą Lietuvoje. Jį sudaro 351 paštomatas, kurie bendrai turi daugiau nei 47 tūkst. siuntų skyrelių. Bendrovė taip pat valdo pirmąją lietuvišką išorinę prekių grąžinimo platformą FLIPO, o pernai pristatė ir naują tarptautinių siuntų platformą tarptautines.omniva.lt. „Omniva LT“ priklauso Estijos paštui – AB „Eesti Post“, kuris valdo didžiausią paštomatų tinklą Baltijos šalyse.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją