Jau dvidešimt ketverius metus veikiančiam “Paukščių takui” tai bus trečiasis remontas, paskutinis iš jų darytas prieš šešerius metus.

“Nors lankytojų skaičius nuolat auga, kavinės aplinka jau neatitinka šiandieninių standartų. Planuojame keisti baldus, įrengti modernų apšvietimą, atnaujinti dekorą. Rinksimės tik aukščiausios kokybės medžiagas, kadangi mūsų atveju tai daryti įpareigoja ir itin griežti priešgaisriniai reikalavimai”, - teigė “Paukščių tako” direktorė Gražina Junevičienė.

Pasak direktorės, kavinei nauji šviestuvai užsakyti Švedijoje, o plokštės baldams keliauja iš Vokietijos.

Iš viso bendrovė ketina investuoti 300 tūkstančių litų. Projektui vadovauti pakviestas garsus architektas Audronis Vydžius. Po remonto itin vaizdingoje vietoje įsikūrusi kavinė lankytojus pasitiks ne tik pasikeitusiu interjeru, bet ir atnaujintu meniu – bus siūloma daugiau vegetariškų, žuvies patiekalų, taip pat kepamos picos.

Bendrovė įrengs šešis projektorius, o tai suteiks galimybę rengti sporto varžybų transliacijas, kavinėje organizuoti daugiau renginių.

Praėjusiais metais “Paukščių take” apsilankė 85 tūkstančiai žmonių, iš jų daugiau nei pusę sudarė svečiai iš užsienio. Televizijos bokšto kavinė itin mėgstama turistų iš kaimyninės Lenkijos. Orientuojantis į klientų poreikius meniu bus pateikiamas net keturiomis kalbomis – lietuvių, anglų, rusų bei lenkų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją