„Aktyviai į plėtrą investuojanti „Integre Trans“ prisideda ir prie šalies transporto bei logistikos sektoriaus modernizacijos ir transformacijos pereinant prie mažiau taršaus, labiau aplinką tausojančio transporto. Mums kaip finansų institucijai yra svarbus tvarus finansavimas, todėl tęsiame bendradarbiavimą su „Integre Trans“ įmone“, – pranešime cituojamas „Citadele“ banko valdybos narys, Verslo bankininkystės tarnybos vadovas Baltijos šalims Vaidas Žagūnis.

Praėjusiais metais „Citadele“ bankas „Integre Trans“ suteikė 7,9 mln. eurų finansavimą. Įmonė įsigijo 100 naujų vilkikų, dalis kurių yra suskystintomis gamtinėmis dujomis varomi „Iveco S-Way NP 460“.

„Itin vertiname šią besitęsiančią partnerystę, dėl jos galime augti ir stiprinti savo pozicijas Lietuvoje ir kitose Europos šalyse. Šiemet toliau planuojame aktyvią plėtrą ir vilkikų parko augimą – planuojame įsigyti 300 naujų vilkikų. Prie šio tikslo reikšmingai prisidės „Citadele“ banko suteiktas finansavimas“, – sako bendrovės „Integre Trans“ savininkė ir vadovė, finansų ekspertė Žana Kel.

Daugiau nei 1 tūkst. darbuotojų turinti „Integre Trans“ savo padalinius yra įsteigusi keturiose Europos šalyse. Veiklą ji pradėjo 2008 metais.

Pagrindinės įmonės paslaugų eksporto valstybės yra Vakarų Europos šalys: Vokietija, Prancūzija, Beniliukso šalys, Italija, Ispanija ir Jungtinė Karalystė. Šiandien įmonės transporto parką sudaro daugiau nei 750 DAF, „Volvo“, „Mercedes-Benz“, „Iveco“ markės vilkikų.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją