Jis bus atsakingas už 2020 metų pabaigoje įkurtų bendrovių „SoliTek Development“ ir „SoliTek Energy“, vystančių saulės elektrinių projektus ir kuriančių autonomines elektros kaupimo sistemas, veiklą ir jų plėtrą, pranešė įmonė.

„Mano artimiausio laikotarpio prioritetai – koncentracija į saulės energetikos sprendimus, kurie kokybiškus ir ilgaamžius saulės energetikos modulius leistų pritaikyti kuo įvairesnėse mūsų gyvenimo srityse“, – pranešime sakė Ž. Vaičiūnas.

Ž. Vaičiūnas šiuo metu yra Europos saulės gamintojų tarybos politikos direktorius. 2016–2020 metais jis buvo energetikos ministras, iki tol – Lietuvos energetikos atašė Lietuvos nuolatinėje atstovybėje Europos Sąjungoje.

„Global BOD Group“ valdyboje yra penki nariai: pirmininkas Vidmantas Janulevičius, grupės finansų vadovas Mantas Rimkus, Nerijus Pačėsa, Vladas Sakalauskas ir Ž. Vaičiūnas.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)