Pasak pranešimo, „Kaleido“ pardavimas yra nuoseklus žingsnis „Citadele“ koncentruojant strategiją ir veiklą pagrindinėje savo rinkoje – Baltijos šalyse.

„Verslo Šveicarijoje pardavimas atitinka ilgalaikį „Citadele“ banko tikslą tapti pirmaujančiu finansinių paslaugų teikėju Baltijos šalių regione. Naujieji savininkai turi tvirtą įsipareigojimą ir reikiamas kompetencijas tęsti naujosios „Kaleido“ strategijos įgyvendinimą ir panaudoti turimą augimo potencialą,“ – teigia „Citadele“ generalinis direktorius Johanas Åkerblomas.

2020 m. prisijungus naujai vadovybei „Kaleido“ bankas ėmė labiau orientuotis į klientus iš DACH regiono (Vokietijos, Austrijos ir Šveicarijos).

„Citadele“ buvo puikus partneris ir padėjo mums tapti boutique tipo turto valdymo paslaugas teikiančiu banku, o dabar žengiame į kitą, naują etapą. Naujoji partnerystė mums leis sumaniai derinti tradicinį ir naują verslo modelius tam, kad pasiektume dar aukštesnį lygį,“ – teigia „Kaleido“ generalinis direktorius Rolfas Baueris.

„Įsigydami „Kaleido“ turime puikią galimybę pasiūlyti dar geresnes paslaugas tiek TNB, tiek „Kaleido“ klientams, sutelkdami dėmesį į tai, kad finansinės paslaugos taptų maloni ir įsimenanti patirtis,“ – pažymi „Trusted Novus Bank“ generalinis direktorius Christianas Bjørløw.

JAV kapitalo „Citadele“ finansinių paslaugų grupė yra valdoma iš Latvijos, jos pavaldžiosios įmonės ir filialai veikia Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje. „Citadele“ grupė teikia visas bankininkystės, finansų ir turto valdymo paslaugas privatiems ir verslo klientams.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją