„Dabar reikia greičio: mes labai ilgai sprendžiame, svarstome, mąstome, diskutuojame ir kuo ilgiau tempiame, tuo skaudesnės yra pasekmės. (...) Čia kaip liga – užleidi, tada visada pasekmės yra skaudesnės. (...) Tikiuosi, jog išeis pagreitinti procesus, kad verslą tos apyvartinės lėšos pasiektų kuo įmanoma greičiau“, – tikisi verslininkas.

Jis informuoja, kad dauguma stambių įmonių dėl konflikto su Kinija jau dabar patiria rimtų problemų.

„Sakyti, kad čia yra labai smulki problema, aš tikrai taip nesakyčiau: šiandien dienai vidutinių ir smulkių įmonių, dirbančių su Kinija, yra virš 1 000, o stambių įmonių galbūt koks 120 – iš jų 76 atsakė, kad turi problemų. (...) Mastas visgi yra ir kalbėti, kad tai yra tik kelios įmonėlės, taip tikrai nėra. Vėliau pasijaus, pamatysime tai per pusę metų arba metus“, – teigia verslininkas.

Tačiau Seimo Biudžeto ir finansų komiteto pirmininkas Mykolas Majauskas atvirai kritikuoja Ekonomikos ir inovacijų ministrės Aušrinės Armonaitės siūlymą apsvarstyti paskirstymo pelno modelį

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)