EREF įsigijo 50 proc. įmonės „Kosice HoldCo s r o“, kuriai priklauso verslo centras, akcijų iš „European City Estates“ grupės. Sandorio suma siekia 35 mln. eurų, pranešė „Eika“.

Pasak „Eika Asset Management“ vadovės Viktorijos Orkinės, sprendimas plėsti investicinį portfelį į užsienį buvo priimtas dėl stipraus partnerio ECE, išmanančio rinką ir itin palankių bankinio finansavimo sąlygų.

„Nors mūsų prioritetas vis dar yra Baltijos šalys, manau, kad investicijų į Slovakiją ar kitas Centrinės Europos šalis gali būti ir daugiau – ne veltui jau kurdami „Eika Real Estate Fund“ strategiškai planavome, kad mūsų veiklos teritorija bus Centrinė ir Rytų Europa,“ – pranešime sakė V. Orkinė.

2017 metų pabaigoje pastatyto verslo centro plotas viršija 15 tūkst. kv. metrų. Tarp pagrindinių nuomininkų – tarptautinės IT bei draudimo įmonės „T–Systems“, „Diebold Nixdorf“, „Colonnade“, „Dovera“.

EREF investuoja į komercinės paskirties objektus, biurų pastatus, prekybos centrus ir logistikos ar lengvosios pramonės objektus.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją