„Aukščiausi skaidrumo ir darbų kokybės standartai, modernūs, į inovacijas nukreipti sprendimai – tokie lūkesčiai yra keliami naujajam įmonės vadovui. Šiandien būtini kūrybiški, drąsūs, į miesto pokyčius sutelkti darbai. Naujojo įmonės vadovo laukia nepaprastai darbingi metai, bet, tikiu, kad turimos kompetencijos ir asmeninės savybės padės juos sklandžiai įgyvendinti. Linkiu nuolat augti ir tobulėti“, – sako Vilniaus meras Remigijus Šimašius.

A. Griškevičius turi sukaupęs ilgametę vadovavimo patirtį telekomunikacijų ir gamybinių paslaugų teikimo bendrovėse, kaip nepriklausomas valdybos narys yra dirbęs Vilniaus miesto savivaldybės kontroliuojamose įmonėse „VASA“ bei UAB „Vilniaus vandenys“.

„Vienas pagrindinių mano kaip ugdančio vadovo uždavinių – efektyvinti bendrovės veiklą: standartizuojant paslaugas ir jų teikimą, didinant darbuotojų kompetencijas ir įsitraukimą, taikant šiuolaikines vadybos priemones ir modernias technologijas. Visa tai leis užtikrinti, kad bendrovė teiks paslaugas operatyviai, kokybiškai ir už kainą, generuojančią grąžą vilniečiams ir akcininkui“, – pranešime cituojamas naujasis „Grindos“ vadovas A. Griškevičius.

A. Griškevičius Vilniaus universitete yra įgijęs branduolinės fizikos magistro laipsnį, baigė Kopenhagos verslo mokyklos studijas.

Įmonės vadovas buvo renkamas paskelbus atvirą konkursą. Atranką vykdė nepriklausoma personalo atrankų agentūra „Master Class Lietuva“, dalyvavo 59 kandidatai – tai buvo vienas didžiausių dalyvių į Vilniaus miesto savivaldybės valdomų įmonių vadovus skaičius.

„Grinda“ Vilniaus mieste remontuoja ir valo gatvių dangas, prižiūri lietaus nuotekų tinklus, šalina avarines situacijas, teikia specializuotas sanitarines paslaugas, rūpinasi viešaisiais paplūdimiais ir beglobiais gyvūnais. Visos bendrovės „Grinda“ akcijos priklauso Vilniaus miesto savivaldybei. Įmonėje dirba beveik 500 žmonių, ji patenka į daugiausia mokesčių sumokančių Lietuvos statybos įmonių sąrašą. Neaudituotais duomenimis, įmonės apyvarta 2021 m. siekė daugiau kaip 22 mln. eurų.