„Invalda INVL“ valdoma „Inservis“ įmonių grupė teikia daugiafunkcių pastatų bei daugiabučių administravimo, inžinerinių sistemų ir teritorijų priežiūros bei kitas pastatų valdymo paslaugas. „Inservis“ įmonių grupė veiklą vykdo Lietuvoje ir Latvijoje, bendras prižiūrimas plotas viršija 2,5 mln. kvadratinių metrų.

„Valdome šį pelningą, bet „Invaldos INVL” mastu nedidelį verslą nuo 2003 metų. „Inservis” – sėkmingai ir efektyviai veikianti įmonių grupė, turinti stiprius vadovus, profesionalią komandą ir plačią klientų bazę. Parduodame šį verslą patyrusiam ir būtent pastatų priežiūros paslaugose besispecializuojančiam rinkos žaidėjui, kuris turėtų atverti naujas galimybes komandai augti, o klientams užtikrinti kokybiškų paslaugų tiekimą. O mes ir toliau visą savo dėmesį skirsime pagrindinei turto valdymo veiklai“, – sako „Invaldos INVL“ prezidentas Darius Šulnis.

Planuojama, kad „Civinity“ grupės įmonės vykdančios daugiafunkcių pastatų ir daugiabučių administravimo veiklą Baltijos šalyse ir Jungtinėje Karalystėje bus sujungtos su „Inservis“ grupės įmonėmis, kurios šiuo metu priklauso „Invalda INVL“ grupei. Šis sujungimas leis „Civinity“ prižiūrimų pastatų plotą padidinti ketvirtadaliu, iki 12,5 milijonų kv. m., taip pat praplėsti įmonės veikimo teritoriją, praplės ir sustiprins valymo paslaugų veiklą. Po įmonių įsigijimo pastatus prižiūrinčios įmonės ir toliau veiks dviem skirtingais pavadinimais: „Inservis“ ir „Civinity“.

Sandorio užbaigimui reikalingas Konkurencijos tarybos leidimas.

Tik gavus leidimą, bus pradėti vykdyti pirkimo veiksmai, kad būtų gauta sinergija ir kuo didesnis efektyvumas, o pats procesas būtų aiškus kiekvienam darbuotojui ir klientui. Bus įtraukti ir reguliariai informuojami visi darbuotojai, kuriems šis pokytis bus aktualus. Planuojama, kad sandoris bus baigtas iki 2022 metų vidurio.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją