Sutartis dėl turto H. ir O. Minkovskių g. 41A pirkimo-pardavimo pasirašyta pirmadienį, per „Nasdaq“ Vilniaus biržą pranešė „Linas Agro Group“.

„Linas Agro Group“ finansų direktorius Mažvydas Šileika teigia, kad grupė jau antrus metus optimizuoja turtą, o perėmusi „Kauno grūdų“ valdymą ji peržiūri visą šios įmonės turtą.

„Parduodamas sklypas yra labiausiai nutolęs nuo mūsų pašarų gamybos cecho, ant jo nėra gamybai būtinos infrastruktūros. Prieš sandorį sklypo vertės nustatymui pasitelkėme nepriklausomus nekilnojamojo turto vertintojus“ – pranešime sakė M. Šileika.

„Linas Agro Group“ turi 77 pavaldžias įmones bei tris asocijuotas įmones Baltijos šalyse, Ukrainoje, Lenkijoje, Rusijoje, Baltarusijoje, Nyderlanduose bei Jungtinėje Karalystėje.

Šiemet liepą „Linas Agro Group“ įsigijo „Kauno grūdus“, Kaišiadorių ir Vilniaus paukštynus ir su jomis susijusias bendroves.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)