Lietuvoje NFQ kartu su „valantic” įsteigs technologijų ir inovacijų kūrimo kompetencijų centrą.

Kaip teigiama pranešime žiniasklaidai, savo partneriu plėtrai „valantic” įmonių grupė pasirinko NFQ dėl ilgametės įmonės patirties kuriant technologinius sprendimus pasauliniams verslams, buriant stipria vidine kultūra išsiskiriančias technologines komandas ir jau keletą metų sėkmingai besitęsiančio NFQ darbo kartu su „valantic” projektais ir jų plėtra. Didžioji dalis šiuo metu kartu vystomų projektų: „Spryker Commerce OS” technologinėje platformoje kuriami technologiniai sprendimai.

„valantic” yra viena sparčiausiai augančių skaitmeninius sprendimus ir programinę įrangą kuriančių bei IT verslų plėtros srityse konsultuojančių įmonių Vakarų Europoje. Komanda, sudaryta iš daugiau nei 2000 įvairių sričių konsultantų bei programuotojų. Šiuos metus „valantic” žada užbaigti uždirbusi virš 250 mln. EUR pajamų.

„Kartu su „valantic” toliau spręsime kertinius skaitmenizacijos iššūkius pasitelkdami išskirtinę, lanksčią organizacinę struktūrą, į darbuotojų tobulėjimą orientuotą vidinę kultūrą, leidžiančią pasiekti aukščiausią technologinių paslaugų teikimo lygį”, – sako NFQ vadovas Paulius Insoda.

Turėdama jau ne vieno sėkmingo verslo plėtros patirtį, NFQ savo partneriui „valantic LT” Lietuvoje suburs stiprią su „valantic” klientais dirbsiančią IT profesionalų komandą ir žada itin įdomius iššūkius bei retai Lietuvos IT rinkoje pasitaikančias augimo galimybes.

„Būsimų „valantic LT” darbuotojų laukia neeilinė galimybė tapti naujos IT organizacijos Lietuvoje branduoliu ir imtis rimtų technologinių iššūkių, dirbant su itin stambiais, pasaulinio žinomumo ir reikšmės e-komercijos klientais. Pradėjome burti talentus, kuriems įdomu augti ir praaugti save pačius, iš pat pagrindų matyti, dalyvauti, mokytis ir kurti kompleksinius tarptautinio lygmens projektus. Kurdami technologinius sprendimus, kuriais naudojasi milijonai ir dešimtys milijonų vartotojų, kiekvienas prisijungęs prie iššūkio turės realią galimybę pakilti keliomis pakopomis aukščiau savo karjeroje ir tai padaryti greičiau, nei įprastomis Lietuvos IT rinkoje pasitaikančiomis sąlygomis”, – pastebi P. Insoda.

„valantic” klientų ratą sudaro daugiau nei 500 įmonių, tarp kurių: 28-ios iš 40-ies DAX indeksą sudarančių Vokietijos bendrovių, stambios Šveicarijos ir Austrijos įmonės bei daugybė vidutinio dydžio verslų. „valantic” klientų gretose: „Thyssenkrupp”, „Siemens”, AOK, „Coop”, „Telefonica”.

„Tokios įmonės kaip „valantic” atėjimas į Lietuvą – išties džiugus momentas. Kompanija yra svarbi Europos verslo paslaugų ir IT sektoriaus žaidėja, o tai padės Lietuvai sustiprinti savo, kaip Šiaurės Europos IT klasterio poziciją. Taip pat, neabejoju, jog stiprūs Lietuvos IT talentai padės Valantic siekti savo tikslų,” – sako „Investuok Lietuvoje” generalinis direktorius Elijus Čivilis.

Šiuo metu valantic įmonių grupė Vokietijoje, Austrijoje ir Šveicarijoje jau turi 24 biurus, o dar 8 veikia už šio regiono ribų. Šiuos (2021-uosius) finansinius metus grupė planuoja užbaigti su 250 mln. eurų pajamų. Savo ruožtu NFQ įmonių grupėje visame pasaulyje šiuo metu dirba daugiau nei 800 žmonių, iš kurių apie 400 – Lietuvoje. Jų darbas slypi už šimtų naujų technologinių verslų procesų, skaitmeninio verslo modelių, MVP ir IPO sėkmės. Šiuo metu žinomiausi NFQ partneriai yra KAYAK, HomeToGo, Alaiko, Sensus Aero, home24, PlugSurfing, Weezy, Smarketer, HansNatur, VillagePod, Zivver, Lietuvos paštas, Kautra, Rebike, Šiaulių bankas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją