„Maximos“ komunikacijos ir įvaizdžio departamento direktorė Ernesta Dapkienė pasakojo, kad problemų tikrai esama.

Pasak jos, būtent šią arbatą ilgą laiką „Maxima“ parduotuvėms tiekė įmonė „Unilever Polska SP Z O.O.“, tačiau šiemet įvyko tam tikri pokyčiai, nes prekės ženklas buvo perduotas Lenkijos distributoriui „Orbico Poland“.

„Pasikeitus tiekėjui, nepavyko konstruktyviai susitarti dėl tolesnio bendradarbiavimo ir kainų pokyčio – nesutikome su sprendimu jas didinti.

Apgailestaujame, tačiau derybose su „Orbico Poland“, kurios vyko Baltijos šalių lygiu, bendrų sprendimų neradome, todėl „Lipton“ prekės ženklas buvo išimtas iš asortimento.

Atsiprašome už laikinus tiekimo sutrikimus. Kartu su partneriais dedame visas pastangas, kad „Lipton“ arbatą pirkėjai rastų „Maxima“ parduotuvių lentynose“, – komentavo E. Dapkienė.

Kad problemų yra, neslėpė ir „Norfos“ atstovas spaudai Darius Ryliškis. Jis aiškino, kad šiuo metu įmonė prekiauja šio prekės ženklo likučiais.
„Vyksta tolimesnio bendradarbiavimo su tiekėjais ir susitarimų dėl kainų svarstymas“, – taip pat sakė jis.

Tiek „Rimi“, tiek „Iki“ prekybos tinklų atstovai tikino su didesniais rūpesčiais nesusiduriantys.

„Rimi“ parduotuvėse šiuo metu „Lipton“ arbata prekiaujame, ateityje taip pat numatome tai daryti.

Stengsimės užtikrinti, kad sprendimai dėl tiekėjų mūsų pirkėjams, pamėgusiems šį arbatos ženklą, neturėtų jokios įtakos, o produktų tiekimas būtų nenutrūkstamas“, – sakė „Rimi Lietuva“ atstovė spaudai Gabrielė Šerėnienė.

„Šia arbata prekiaujame, buvo kilę laikini tiekimo sutrikimai, tačiau jie atsistatę ir arbata jau po kelių dienų vėl pasieks prekybos tinklo „Iki“ lentynas. Apie tiekimo sutrikimus reikėtų klausti pačio tiekėjo“, – teigė ir „Iki“ prekybos tinklo komunikacijos vadovė Vaida Budrienė.

Kaip informavo „Lidl“ atstovė Lina Skersytė, nuolatiniame asortimente prekybos tinklas šios arbatos neturi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (92)