Biuras Vilniuje praplės esamus kompanijos pajėgumus. Jame įsikurs ​​kūrėjai, analitikai, žaidimų dizaineriai. Naujieji darbuotojai taip pat galės dirbti ir kituose bendrovės biuruose, pranešė užsienio investicijų skatinimo agentūra „Investuok Lietuvoje“.

„Darbuotojų patogumas mums yra aukščiausias prioritetas, todėl skatiname kolegas dirbti iš įvairių biurų ir bendradarbiauti su kitomis komandomis. Įsikūrę biurą Lietuvoje jaučiame buvimo Europoje naudą ir galime palaikyti glaudžius ryšius su kitomis mūsų komandomis“, – pranešime sakė „Belka Games“ vadovas Aleksandras Bogdanovas.

Anot pranešimo, Lietuva pasirinkta dėl talentų prieinamumo, gyvybingos žaidimo kūrimų scenos ir geografinio artumo su padaliniais Minske, Kijeve, Maskvoje, Sankt Peterburge ir Limasolyje.

„Belka Games“ yra žaidimų kūrėja ir leidėja, veikianti nuo 2010 metų. Ji ir yra populiariausių žaidimų mobiliesiems telefonams kūrėja. Ji žinoma dėl žaidimų kaip „Clockmaker“, „Solitaire Cruise“, „Funky Bay“ ir „Bermuda Adventures“, yra viena didžiausių mobiliųjų žaidimų kūrėjų Europoje ir NVS šalyse.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)