„EPSO-G“ valdyba inicijavo naujo bendrovės vadovo atranką, planuojama, kad jis bus paskirtas pasibaigus atrankos procesui kovo ar balandžio mėnesiais. Laikinai eiti generalinio direktoriaus pareigas nuo sausio 3 dienos valdyba pavedė bendrovės finansų direktoriui Algirdui Juozaponiui, kuris užtikrins bendrovės ir visos įmonių grupės sklandžią veiklą iki bus paskirtas naujas bendrovės vadovas. „EPSO-G“ infrastruktūros padalinio vadovas Tomas Varneckas šiuo laikotarpiu bus atsakingas už strateginių įmonių grupės projektų įgyvendinimą, įskaitant ir Fizinio barjero įrengimą pasienyje su Baltarusija.

„EPSO-G“ vadovo R. Zuko teigimu, įmonių grupė kelerius metus iš eilės demonstravo stabilius ir nuolat gerėjančius veiklos bei finansinius rezultatus. Šiemet buvo patvirtinta bendrovės ilgametė strategija, nubrėžusi ne tik įmonių grupės, bet ir šalies energetikos sektoriaus ateitį iki 2030 metų. Laiku ir sėkmingai įgyvendinamas ir Lietuvai itin svarbus Fizinio barjero projektas, kurio abu etapai sėkmingai perėjo į statybos darbų stadiją. „Todėl būtent dabar priėmiau jau kurį laiką brandintą sprendimą, leisiantį man panaudoti sukauptą patirtį kitose veiklos srityse, o įmonių grupei tęsti šalies energetikos sektoriaus transformaciją“, - teigė R. Zukas.

R. Zukas „EPSO-G" generalinio direktoriaus pareigas eina nuo 2015 metų vasario. Jis šiuo metu eina ir Nacionalinės Lietuvos energetikos asociacijos (NLEA) tarybos nario bei tarptautinės energetikos bendrovių asociacijos Central East European Partners (CEEP) valdybos nario pareigas.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)