Konsoliduotos pardavimų pajamos siekė 106,8 mln. eurų – 20,7 proc. didesnės nei prieš metus, per „Nasdaq“ Vilniaus biržą pranešė grupė.

Kaip nurodoma pranešime, pardavimams teigiamos įtakos šiemet turėjo atsigaunantis „Horeca“ sektorius, taip pat padidėjusi grietinėlės paklausa ir kaina.

Taip pat teigiam, jog rinkų struktūra išliko stabili ir pakankamai diversifikuota, nepaisant to, jog trečią ketvirtį sustojo produkcijos eksportas į Kiniją.

„Grupės rezultatui tai itin neigiamos įtakos neturėjo, nes pardavimus greitai nukreipėme į kitas rinkas“, – teigiama pranešime.

Grupės pelnas prieš mokesčius, palūkanas, nusidėvėjimą ir amortizaciją (EBITDA) siekė 7,7 mln. eurų ir buvo 21,7 proc. didesnis nei prieš metus.

„Vilvi Group“ taip pat sudaro Vilkyškių pieninės antrinės įmonės „Modest“, Kelmės pieninė, „Pieno logistika“ ir „Baltic Dairy Board“.

Grupės akcijos kotiruojamos biržos Oficialiajame prekybos sąraše.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją