„Ikea“ planavimo studijos paskirtis – padėti pirkėjams susiplanuoti „Ikea“ baldus ir kitus namų apstatymo sprendimus: virtuves, daiktų laikymo baldus ir pan. Pirkėjai galės iš anksto užsisakyti individualias „Ikea“ planuotojų paslaugas arba, padedami darbuotojų, patys susiplanuoti reikiamą sprendimą tam skirtose planavimo studijos erdvėse. Čia taip pat bus galima iš karto užsisakyti visus suplanuotus baldus ir aksesuarus.

„Planavimo studijos tikslas – įkvėpti pirkėjus, dalytis namų apstatymo žiniomis ir sprendimais bei teikti aukšto lygio specialistų pagalbą arčiau namų. Planavimo studijoje pagrindinis dėmesys bus skiriamas iš anksto rezervuotiems vizitams, o spontaniškus lankytojus kviesime mėgautis IKEA patirtimi, kai tik pandeminė situacija leis tai daryti saugiai“, – teigia „Ikea“ Estija rinkos vadovas Christianas Schneideris.

„Ikea“ atidaro pirmąją planavimo studiją Baltijos šalyse


Kaip pabrėžiama pranešime, planavimo studija – naujas formatas Baltijos šalyse. Jos veikia kitose pasaulio vietose, tačiau Estijoje ir Baltijos regione tokia pristatoma pirmą kartą. Šiuo metu Estijoje veikia „Ikea“ prekių užsakymo ir atsiėmimo vieta Taline, atsidaro planavimo studija Tartu, o 2022 metų rudenį – nauja parduotuvė Taline.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją