Kaip nurodoma, V. Lukoševičius pakeis Giedrių Bandzevičių, kuris nuo kitų metų pradžios taps naujuoju bendrovės „Rimi Baltic“ generaliniu direktoriumi. Jau 16 metų „Rimi Lietuva“ dirbantis Vaidas Lukoševičius yra sukaupęs įvairios lyderystės patirties, o nuo kitų metų jis vadovaus Lietuvos vadovų komandai, taip pat taps Baltijos šalių vadovų komandos nariu.

„Džiaugiuosi galėdamas pasveikinti Vaidą Lukoševičių tapus naujuoju mūsų šalies generaliniu direktoriumi. Jo ilgametė patirtis įmonėje yra puikus sėkmingos vidinės karjeros „Rimi“ pavyzdys ir man labai smagu matyti augimo galimybes pasitelkiant įmonės vidinius talentus. Esu įsitikinęs, kad vadovaujant Vaidui „Rimi Lietuva“ tęs sėkmingą plėtrą, turės ambicingų augimo planų ir pasieks aukštų rezultatų. Linkiu didelės sėkmės Vaidui ir visai „Rimi Lietuva“ komandai“, – sako neseniai naujuoju bendrovės „Rimi Baltic“ generaliniu direktoriumi paskirtas Giedrius Bandzevičius.

V. Lukoševičius lapkričio ir gruodžio mėnesiais dar eis „Rimi Lietuva“ elektroninės komercijos formato direktoriaus pareigas, o nuo 2022-ųjų sausio mėnesio taps „Rimi“ Lietuva generaliniu direktoriumi ir Baltijos šalių vadovų komandos nariu.

Šiuo metu Lietuvoje veikia 76 mažmeninės prekybos tinklo „Rimi“ parduotuvės bei e. parduotuvė „Rimi.lt“, bendrovėje dirba daugiau nei 3300 darbuotojų. „Rimi Lietuva“ yra Švedijos mažmenininkui „ICA Gruppen“ priklausančios dukterinės įmonės „Rimi Baltic“ dalis. „ICA Gruppen“ – pirmaujanti mažmeninės prekybos kompanija Šiaurės regione, daugiausia dėmesio skirianti maistui ir sveikatai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją