Visa šių vertybinių popierių emisijos vertė yra 5 mln. eurų. Pirmą dalį konvertuojamų obligacijų už 2,5 mln. eurų bendrovė išpirko liepos mėnesį, per „Nasdaq“ Vilniaus biržą pranešė grupė.

„Pritrauktos investicijos suteikė mums stabilumo neapibrėžtu laikotarpiu ir leido sutelkti dėmesį į greitą veiklos atstatymą. Krizę suvaldėme, turizmo rinka sparčiai atsigauna, grupės veiklos apimtys auga – visa tai leidžia mums vykdyti savo įsipareigojimus anksčiau sutartyse numatytų terminų“, – pranešime sako „Novaturo“ grupės vadovė Audronė Keinytė.

Šių metų vasario mėnesį „Novaturas“ su fondą valdančia Valstybės investicijų valdymo agentūra (VIVA) susitarė dėl iš viso 10 mln. eurų investicijos į bendrovės obligacijas šešerių metų laikotarpiui.

Įmonių grupė pirmąją, 5 mln. eurų siekiančią investicijų dalį, gautą už paprastąsias obligacijas, naudoja prioritetinėms veiklos sritims: santykių su partneriais vystymui, bendrovės pozicijų atostogų kryptyse stiprinimui bei elektroninės komercijos sistemos tobulinimui.

„Novaturo“ akcijos kotiruojamos Varšuvos ir „Nasdaq Vilnius“ vertybinių popierių biržose.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją