Velionis pašarvotas Vilniaus laidojimo rūmuose (Olandų gatvėje, 6-oje salėje). Šv. Mišios už R. Juodviršį bus aukojamos pirmadienį, lapkričio 15 d., 9 val. Bernardinų bažnyčioje. Urna išlydima pirmadienį, 14 val. Amžino poilsio vieta – Kairėnų kapinės.

Panevėžio prekybos, pramonės ir amatų rūmų generalinis direktorius Visvaldas Matkevičius sako, kad verslo bendruomenė neteko puikaus ir gabaus žmogaus.

„Remigijus buvo verslo žmogus ir buvęs politikas. Tai buvo žmogus, kuris priiminėdavo ryžtingus sprendimus. Į jį bet kada buvo galima kreiptis, jei reikėdavo pagalbos arba patarimo, gero žodžio. Verslo bendruomenei – netektis. Remigijaus būvimas versle turėjo labai daug šviesių prisiminimų. Remigijus buvo mėgstamas ir gerbiamas žmogus“, – kalbėjo V. Matkevičius ir prisiminė, kad su R. Juodviršiu paskutinį kartą matėsi šią vasarą Troškūnuose, spektaklyje.

R. Juodviršis buvo vienas didžiausių bendrovės „Panevėžio keliai“ akcininkas. Anapilin iškeliavęs R. Juodviršis buvo ne tik verslininkas, bet ir politikas. Rėmė ne vieną Lietuvos politinę partiją. Jis pats su Liberalų ir centro sąjunga savivaldybių rinkimuose kandidatavo į Panevėžio miesto tarybą. Panevėžio miesto Taryboje R. Juodviršis dirbo 2000–2003 metų kadencijoje.