Pasak „Alter Domus Lietuvos“ vadovės Sharon Browne (Šeron Braun), per trejus metus čia ketinama įdarbinti 300 specialistų, iš jų jau dirba apie 70.

„Neabejoju, kad Lietuvos komanda prisidės prie visos „Alter Domus“ grupės augimo, nesvarbu, kokioje srityje žmonės dirbtų – klientų aptarnavimo, turto administravimo, žmogiškųjų išteklių ar technologijų. Jie išsiskiria geru išsilavinimu ir kalbų žiniomis, dėl to Vilniuje galime rasti tinkamus žmones pačioms įvairiausioms pozicijoms”, – BNS sakė Sh. Browne.

Anot „jos, priklausomai nuo kvalifikacijos ir patirties, turto administravimo ir priežiūros, mokėjimų ir grynųjų pinigų valdymo operacijų bei IT technologijų specialistams bus siūlomas nuo trijų tūkstančių eurų (iki mokesčių) atlyginimas.

„Ieškodami naujų darbuotojų tikimės bendradarbiauti su Lietuvos universitetais, nes biuras taip pat atliks ir žmogiškųjų išteklių valdymo, projektų įgyvendinimo bei IT technologijų vystymo funkcijas“, – sakė Sh. Browne.

Naujasis įmonės biuras įsikūrė „Business Stadium North“ centre, kur užima visą aukštą. Augant darbuotojų skaičiui bendrovė planuoja įsikurti ir kitame aukšte, o bendras plotas turėtų siekti per 3 tūkst. kv. metrų.

2003 metais įsteigta „Alter Domus“ teikia paslaugas organizacijoms, investuojančioms į alternatyvų turtą. Ji užsiima investicinio turto ir skolų administravimu, įmonių valdymu, apskaitos, konsolidavimu, teikia mokestinių ir teisinių reikalavimų atitikties, depozitoriumo paslaugas.

Dvidešimtyje pasaulio šalių veikiančiuose 35 biuruose „Alter Domus“ dirba beveik 3 tūkst. žmonių, vien pernai jų skaičius išaugo daugiau kaip 800.

Šių metų pradžioje įmonės administruojamo turto vertė visame pasaulyje perkopė vieną trilijoną eurų.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją