Kaip rašoma pranešime spaudai, nuo šiol užsakomosios gamybos verslą vykdo UAB „Audimas Supply“, prekinio ženklo verslą – UAB „Audimas Brand“. Nekilnojamąjį turtą UAB „Audimo turtas“ pradėjo valdyti dar rugpjūčio pabaigoje. Kontroliuojančioje AB „Audimas“ lieka sutelktos finansų, informacinių sistemų, žmogiškųjų resursų, turto valdymo ir kitos veiklos.

UAB „Audimas Supply“ vadovauja Inga Dumbliauskienė, UAB „Audimas Brand“ – Hardy Schulz. AB „Audimas“ ir UAB „Audimo turtas“ vadovauja Donatas Pušinskis.

„Šiam žingsniui buvo pradėta ruoštis dar 2019 m.: gryninamos veiklos, stiprinamos vadovų komandos. Iš esmės verslai jau kurį laiką veikė savarankiškai ir teisinis jų atskyrimas tik dar labiau padidino efektyvumą ir greitį bei komandų motyvaciją siekti ambicingų augimo tikslų“, – sako Šarūnas Šiugžda, „Audimo“ valdybos pirmininkas bei LitCapital vadovaujantis partneris.

„Audimas“ konsoliduotos pajamos per 2021 m. 9 mėnesius siekė 17,5 mln. EUR ir lyginant su tuo pačiu laikotarpiu pernai augo 14 proc. Planuojama, kad konsoliduota metinė apyvarta 2021 m. sieks 25,4 mln. EUR ir bus 19 proc. didesnė nei pernai. Šiemet buvo aktyviai investuojama į pardavimų didinimą tiek elektroniniais kanalais, tiek plečiamas fizinės prekybos tinklas – atidarytos dvi naujos parduotuvės Vilniaus „Akropolyje“ ir Pilaitės Outlet. 2022 metais planuojama išlaikyti panašų pardavimų augimo tempą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją