Būtiniausi produktai vos per 15 minučių

Pirmoji „Bolt Market“ parduotuvė duris atveria jau šiandien, spalio 26 d., Vilniuje, o jos prekes vartotojai gali rasti ir užsisakyti „Bolt Food“ programėlėje. Iš Šnipiškių rajone įsikūrusios parduotuvės užsakytos prekės klientus, esančius dviejų kilometrų spinduliu, pasieks vos per 15 minučių. 

„Stebėdami maisto pristatymo paslaugų populiarumo augimą karantino laikotarpiu, suvokėme, jog itin greitas maisto produktų pristatymas į namus vartotojams yra ypač aktualus. Taip atsirado „Bolt Market“ paslauga, kurios dėka mūsų klientai gali itin greitai ir patogiai gauti jiems reikiamas prekes. Nesvarbu, ar tai būtų maisto produktai, gyvūnų prekės ar būtiniausi namų apyvokos atributai – platus parduotuvės asortimentas padės lengvai ir greitai patenkinti būtiniausius poreikius“, – komentuoja „Bolt Market“ operacijų vadovė Emilija Dadonaitė.

Naujai duris atvėrusios „Bolt Market“ parduotuvės asortimente – 1500 prekių. Remiantis klientų atsiliepimais, „Bolt Market“ prekių sąrašas bus nuolat plečiamas, tad ilgainiui prekių pasiūla vis augs. Naujos paslaugos vartotojai yra kviečiami aktyviai teikti pasiūlymus prekių asortimento plėtimui.

„Bolt Market“

Ateityje numatoma plėtra kituose miestuose

„Bolt Market“ paslaugai plečiantis bus atidaroma ir daugiau paslaugos parduotuvių Lietuvoje. Vystantis parduotuvių tinklui bei palaipsniui keliantis į kitus šalies miestus, paslauga ateityje būtų prieinama ir didesniu spinduliu bei patenkintų kitų Lietuvos regionų gyventojų poreikius.

„Paslauga „Bolt Market“ kol kas startavo tik Vilniuje, tačiau tolimesnė plėtra Vilniaus mieste ir už jo ribų išlieka mūsų ambicija bei tikslu, kurio ilgainiui sieksime. Vystymosi stadijoje paslaugos plėtrai bus reikalingi mūsų klientų atsiliepimai. Tad tikimės, jog „Bolt Market“ paslaugos teikimo pradžioje, o ir tolimesniuose plėtros etapuose, sulauksime aktyvaus vartotojų bendradarbiavimo, taip turėdami galimybę nuolat tobulinti veiklą – ne tik plėsti prekių asortimentą, bet ir patenkinti kitokius klientų poreikius“, – prideda E. Dadonaitė.

Lietuvoje pradėjusi veikti nauja „Bolt Market“ greito produktų pristatymo į namus paslauga šiuo metu jau yra prieinama kitose Baltijos šalyse – Estijoje ir Latvijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)