Išaugo sporto bet kuriuo paros metu paklausa

Sveikatingumo klubai „Impuls“ bei „Lemon“, matydami augantį žmonių poreikį sportuoti bet kuriuo paros metu, nutarė plėsti visą parą veikiančių sveikatingumo klubų veiklą ne tik Lietuvoje, bet ir kitose Baltijos valstybėse – Latvijoje bei Estijoje. Tuo tikslu iš viso 16 klubų planuojama investuoti beveik 350 tūkst. eurų

„Iki šiol turėjome po vieną visą parą veikiantį sporto klubą Vilniuje, Kaune ir Rygoje. Matėme nuosekliai augantį jų populiarumą, o šiemet galutinai įsitikinome – tai kuria vis didesnę pridėtinę vertę klientams. Net jei žmonės asmeniškai ir nesportuoja labai vėlai naktį, jiems yra patraukli galimybė ateiti tada, kada patogiausia ir pamiršti darbo laiko suvaržymus. Be to, pandeminiame laikotarpyje ši paslauga tapo patraukli dar ir dėl to, kad galima pasirinkti laiką, kuomet klubuose mažiau lankytojų.

Taip pat vis daugėja specifinių profesijų žmonių, kurie skirti laiko aktyviam judėjimui gali tik labai anksti ar vėlai. Pavyzdžiui, medikai, vairuotojai, programuotojai ar klientų aptarnavimo specialistai, dirbantys su JAV ir kitom tolimom rinkom skirtingose laiko zonose“, – komentuoja „Impuls“ ir „Lemon“ klubų vadovas Vidmantas Šiugždinis ir priduria, kad iš šiuo metu 24/7 režimu veikiančių klubų matoma, jog dauguma lankytojų juose lankosi nuo 5 ryto iki 24 val. nakties, nors dar prieš kelis metus klientai dažniau sportuodavo tarp 6.30 ir 22 val.

Taps didžiausiu visą parą veikiančių klubų tinklu

Jau nuo 2022 metų visi „Lemon“ klubai Lietuvoje, Latvijoje bei Estijoje taps 24/7 režimu veikiantys klubai.

Pirmą kartą visą parą pradės dirbti ir 2 „Impuls“ klubai, esantys Vilniuje. Tiesa, čia naktimis dėl saugumo bus uždarytos baseino ir pirčių zonos.

Šis žingsnis leis tapti didžiausiu visą parą veikiančių klubų tinklu Baltijos šalyse. Darbui visą parą užtikrinti sveikatingumo klubuose bus įrenginėjamos saugios praėjimo kontrolės bei modernios savitarnos sistemos. Tam pasitelkti tiekėjų NSOFT bei Perfect gym POS terminalai.

Anot V. Šiugždinio, lankytojų laukia daug inovatyvių paslaugų, kurių kol kas nesiūlo nė vienas Baltijos šalyje įsikūręs klubas.

Vidmantas Šiugždinis

„Prie visą parą veikiančių klubų įėjimų įrengtose savitarnos sistemose klientai galės lengvai valdyti savo turimą narystę: prisidėti papildomų paslaugų, esant poreikiui sustabdyti narystę, peržiūrėti mokėjimus ir juos atlikti vietoje, pasitikrinti gautas sąskaitas, savo sutartį. N

auji klientai nestovėdami eilėje lengvai ir greitai galės tapti sporto klubų nariais ir pradėti sportuoti tą pačią akimirką. Ir visa tai galima bus valdyti piršto prisilietimu, sistema žmogų kiekvieną kartą identifikuos pagal kiekvienam sugeneruotą individualų piršto kodą“, – naujoves pristato V. Šiugždinis ir priduria, kad klientų saugumą, kaip ir esamuose klubuose, užtikrins veikiančios stebėjimo kamerų sistemos, kurias visą parą stebi apsaugos kompanijos.

Pasak V. Šiugždinio, pokyčius planuojama įdiegti iki šių metų galo ir jau nuo 2022 m. sausio teikti paslaugas visą parą didžiausiame kiekyje klubų rinkoje.

Iš viso šiuo metu Lietuvoje veikia 9, Latvijoje – 6, Estijoje – 2 „Lemon“ klubai ir visi jie veiks be jokių pertraukų. Taip pat Lietuvoje ir Estijoje veikia 11 „Impuls“ sveikatingumo klubų. Iš jų dauguma – 9 – yra Lietuvoje. Kol kas tik 2 iš jų, esantys Lietuvoje, veiks visą parą, tačiau paslaugą planuojama plėsti, jei poreikis jai ir toliau populiarės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)