Įmonės suvienys jėgas, kad greičiau ir efektyviau pristatytų penktosios kartos tinklo sprendimus.

„Galiu užtikrintai pasakyti, kad sujungę LMT patirtį mobiliojo ryšio sprendimų srityje su patyrusios duomenų perdavimo tinklų ir IT saugumo sprendimų kūrėjos SMN galia tapome galingiausiu partneriu skaitmenizacijos srityje bet kuriai viešojo administravimo įstaigai ar privačiai įmonei. Jau kurį laiką vyko mūsų virsmas iš ryšių operatoriaus į įmonę, sprendžiančią sudėtingas klientų verslų transformacijos užduotis. Priėmę į savo komandą „Santa Monica Networks“ tapsime verslo transformacijos lyderiais“, – sako LMT prezidentas Juris Binde.

„Jau daugelį metų mūsų misija yra diegti naujausias technologijas Latvijos verslo aplinkoje. Dabar žengiame dar vieną žingsnį į priekį – kartu su LMT užtikrinsime 5G verslo sprendimų plėtrą. Taip pat išplėsime klientų, kuriems prieinamos moderniausios technologijos ir įmonių lygmens techniniai sprendimai, ratą“, – teigia SMN valdybos pirmininkas Uģis Bērziņis.

„Džiaugiamės turėję galimybę paremti „Santa Monica Networks“ komandą kapitalu ir žiniomis kelyje į pirmaujančias pozicijas tinklo sprendimų rinkoje. Esame įsitikinę, kad būdama LMT grupės dalimi, įmonė pasieks naujų aukštumų“, – sako Mindaugas Utkevičius, vienas iš „Livonia Partners“ įkūrėjų ir partnerių.

Įmonės ir toliau veiks kaip atskiri juridiniai asmenys, suvienydamos jėgas bendriems inovacijų projektams plėtoti.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją