„Circle K Lietuvos“ vadovas Skirmantas Mačiukas sako, kad šiemet, kaip ir pernai, visos uždirbtos lėšos bus naudojamos plėtrai.

„Esam sutarę visą pelną palikti Lietuvoje ir kiek galima plėstis. Kaip tik šiuo metu vyksta dviejų naujų degalinių statybos, apie 38 degalinių numatome esmingai pakeisti interjerą, taip pat degalinių teritorijose planuojame įrengti elektromobilių įkrovimo stoteles bei saulės elektrines“, – BNS komentavo S. Mačiukas.

Registrų centrui pateiktoje ataskaitoje nurodoma, kad visą sukauptą pelną – daugiau nei 60 mln. eurų – „Circle K Lietuva“ perkels į kitus finansinius metus.

Bendrovės pajamos ir pelnas praėjusiais finansiniais metais, kurie prasideda gegužę ir baigiasi kitų metų balandį, mažėjo: pajamos – 4,8 proc. iki 538,9 mln. eurų, grynasis pelnas – 27 proc. iki 16,97 mln. eurų.

Ataskaitoje rašoma, kad įmonė dėl pandemijos nemato rizikos ir neapibrėžtumo jos veiklai šiais metais,

Balandžio pabaigoje „Circle K“ turėjo 83 įprastas ir 11 automatinių degalinių. Pernai „Circle K“ vidutiniškai dirbo 908 darbuotojai.

100 proc. „Circle K Lietuvos“ akcijų priklauso Norvegijos „Circle K“, kurios galutinis akcininkas yra Kanados „Alimentatio Couche-Tard“.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją