„Rockit“ jungia fintech startuolių bendruomenę Lietuvoje bei, kaip pažymima „Swedbank“ pranešime, skleidžia žinią apie jų pasiekimus už šalies ribų. Sukurtame bendraminčių tinkle keičiamasi idėjomis, teikiama visapusiška parama, ieškoma naujų galimybių plėtrai.

Kartu su partneriais „Rockit“ yra įgyvendinęs projektą „Lietuvos fintech žemėlapis“, „Rockit tvarumo savaitė“, inicijavęs diskusijų ciklą „Fintech Ecosystem Builders Meetup“, „Lietuvos fintech apdovanojimai“, „Fintech savaitė“, taip pat suorganizavęs įvairių susitikimų su įkvepiančiais fintech ir technologijų sektoriaus lyderiais iš viso pasaulio.

Pasak L. Žemaitytės-Kirkman, konkretus startuolių ir didžiųjų verslo bendrovių partnerystės pavyzdys yra 4 mėnesių programa „Rockit Impact Accelerator“, kurios metu buvo vykdomi 5 bandomieji projektai kartu su „Swedbank“, „Telia“, „Telesoftas“, „Linas Agro“ ir „Elektrum Lietuva“.

„Rockit“ bendradarbiauja su Lietuvos banku, „Investuok Lietuvoje“, Finansų ministerija, „GovTech“ laboratorija, „Fintech Hub LT“, „FINTECH Lithuania“ ir kitomis bendruomenėmis bei organizacijomis. „Rockit“ iniciatorius yra „Swedbank“ Lietuvoje.

Šaltinis
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)