Reinholdas Schneideris turi daugiau kaip 25 metų patirtį statybinių medžiagų pramonėje Europoje. Iki 2019 m. jis dirbo bendrovėse RMC ir CEMEX įvairiose paruoštų betono mišinių ir cemento gamybos ir rinkodaros srityse.

2019 m. J. Schneideris paliko CEMEX ir tapo SCHWENK grupės įmonių Latvijoje, Norvegijoje, Švedijoje ir Suomijoje generaliniu direktoriumi.

Nuo 2020 m. J. Schneideri yra ABT Betong Švedijoje, FRAMM Group Estijoje, Vestfold ir Hokksund Betong Norvegijoje, Betoni Center Oy Suomijoje, SCHWENK Latvija ir AB „Akmenės cementas“ Lietuvoje valdybos narys.

„Su AHK tinklo nariais ir visomis trimis Baltijos šalimis galime dar labiau sustiprinti Vokietijos ir Baltijos šalių santykius, galime užmegzti naujų ryšių tarp šiose rinkose veikiančių įmonių, vyriausybių ir privačių asmenų.

Vadovaudamas daugiausia dėmesio skirsiu ES ekologiniam kursui, tvarioms inovacijoms ir skaitmeninimui, kas dažnai eina kartu. Toliau kurdama gerą Vokietijos ir Baltijos šalių įmonių, nevyriausybinių organizacijų ir valdžios institucijų bendradarbiavimo ir bendravimo tinklą, AHK gali padėti verslui ir visuomenei pasiekti tvarumo tikslų“, – pabrėžė J. Schneideris.

Ankstesnis AHK prezidentas Christopheris Zimmeris po dvejų metų paliko AHK ir pradėjo vadovauti Vokietijos užsienio prekybos rūmams Filipinuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)