Patirtį sukaupęs globalių verslų plėtros ir transformacijos srityse jis padės įgyvendinti SBA tarptautinės plėtros strategiją, pranešė SBA.

„Savo energija ir patirtimi padėsiu įgyvendinti SBA transformaciją į globalią, multikultūrinę įmonių grupę. Ne tik panaudojant turimą grupės potencialą, bet ir atrandant naujų strateginių tvaraus augimo galimybių bei plėtros krypčių“, – pranešime teigė M. Kotlarekas.

BCG nuo 2000-ųjų jis dirbo verslo strategijų, finansų, pokyčių vadybos, įsigijimų, rinkodaros ir kitose srityse. Anksčiau M. Kotlarekas dirbo automobilių gamybos kompanijoje „Daimler Chrysler“.

Iš viso SBA valdyboje dirbs du nepriklausomi nariai. Prie jos jau anksčiau prisijungė konsultacijų įmonės „Civitta“ įkūrėjas, dirbęs verslo konsultacijų įmonėje „McKinsey&Company“ Adamas Saulius Vaina.

Grupės valdyboje dirba SBA viceprezidentas Egidijus Valentinavičius, bendrovių „SBA Modular“ ir „Robotex“ valdybos pirmininkas Kęstutis Bagdonavičius. Valdybai vadovauja Arūnas Martinkevičius.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją